Catering

Al vanaf het allereerste uur dat Horas en Wanda in de lente van 2011 de deuren openden van hun kleine witte brasserie aan het einde van de Prinsestraat, fietst Horas op zijn regenboogfietsje door het Hofkwartier. En vanaf de eerste dag staan er natuurlijk overal kookboeken. En straks is er als het gaat lukken het gedroomde terras aan de bomengracht aan de overkant.

Geef je een party, houd je receptie of vier je een feest? Of wil je dat iemand bij je thuis komt koken of het eten langsbrengt? Steeds meer restau­rants in het Hofkwartier verzorgen catering. Catering per tutti is erin gespecialiseerd.

Britten à table! is een nieuwe winkel waar u joie de vivre koopt: alles voor de mediterrane tafel, van servies tot biologische kruiden. Daarnaast kunt u er lunchen en is er een stijlvolle ruimte voor vergaderingen of recepties. En op donderdagavond geniet u er van een wisselend menu, dat ook gretig aftrek vindt bij de winkeliers uit de buurt.

Op een zonnige zaterdagmiddag lopen we, incognito, binnen bij Van Prinse & Co, een van de nieuwere eetgelegenheden in ons kwartier van de compagnons Horas Simanullang en Wanda Wattendorf. De locatie, pal tegenover de entree van de Paleistuin en met uitzicht op de Toussaintkade, is subliem te noemen.

Boerenbroodjesland van Lucy en Ton was jarenlang een begrip in het Hofkwartier. Een broodje halfom was bij Lucy een broodje ‘heel om’. De deur stond altijd open en het kleine zomerterras was erg in trek. 

Abonneren op Catering